Τετάρτη, Δεκεμβρίου 23, 2009

Ευχές


Η άμεση επικοινωνία μας μου λείπει πολύ. Είναι όμως πολύ δύσκολο να συνδυάσω την υπουργική μου ιδιότητα με τη διατύπωση αντισυμβατικών σχολίων στο Διαδίκτυο. Ζητώ την κατανόησή σας.


Με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και του ερχομού του νέου έτους εύχομαι στον καθένα και καθεμία από σας ξεχωριστά, χρόνια πολλά, υγεία και προκοπή στις οικογένειες σας και κάθε επιτυχία στους στόχους σας.

Να είστε καλά.

Ευ. Βενιζέλος

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά, υγεία, ευτυχία και δύναμη στο έργο σας.

N.Ago είπε...

Ευχές για Χρόνια Πολλά , υγεία και χαρές στη ζωή σας!

Ένας υπόχρεος στράτευσης [ipoxreosstrateysis at gmail dot com] είπε...

Χρόνια πολλά και καλά σε προσωπικό επίπεδο, δημιουργικά και με επιτυχίες στο έργο σας.

Θα μου επιτρέψετε ελπίζω να παρατηρήσω ότι:
α) ο σε αντίστοιχα ευαίσθητο πόστο συνάδελφός σας κ. Χρυσοχοΐδης δε φαίνεται να έχει κάποιο πρόβλημα συγκερασμού της υπουργικής ιδιότητάς του με την επικοινωνία στο διαδίκτυο.
β) ότι πέραν των αντισυμβατικών σχολίων [1] έχουν διατυπωθεί πολύ περισσότερες ουσιαστικές ή και τεκμηριωμένες προτάσεις-ερωτήσεις [2] που αν μη τι άλλο μπορείτε και κατά τη γνώμη μου οφείλετε να απαντήσετε αυτές.

[1] Στράτευση γυναικών, κατάργηση θητείας, κατάργηση αναβολών μετά τα 22
[2] Μοριοδότηση τρίτεκνων σε διαγωνισμούς ΕΠΟΠ, αναλογική μείωση θητείας για τρίτεκνους, μείωση ορίων ηλικίας και εξαγοράς, μείωση προστίμου για επιπλέον θητεία, ενίσχυση ασφαλιστικών εισφορών στρατευμένων μέσω της μείωσης εξοπλιστικών προγραμμάτων, καθεστώς στράτευσης για ασθενείς AIDS, καθεστώς εναλλακτικής θητείας, νομοθετική αποσύνδεση θητείας και επαγγελματικής σταδιοδρομίας, τμηματική θητεία για επιστήμονες εξωτερικού, άδεια θητείας (κατ' αντιστοιχία με της μητρότητας)

ShareThis