Τρίτη, Ιουνίου 30, 2009

Απάντηση Ευ. Βενιζέλου στο σχόλιο που δημοσιεύεται στο Press. Gr

Προς τους διαχειριστές του PRESS.GR,

Στο ιστολόγιο (blog) σας, που λειτουργεί δημόσια, με ελεύθερη πρόσβαση, ως ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης, δημοσιεύσατε σχόλιο με την υπογραφή Στέλιος Ζαφείρης, το οποίο αναφέρεται στη συμμετοχή μου στην παρουσίαση του βιβλίου του κ. Αλογοσκούφη.

Δεν με απασχολούν καθόλου οι αξιολογήσεις του σχολιαστή σε σχέση με τη συμμετοχή μου σε μια παρόμοια εκδήλωση, γιατί προφανώς ο συντάκτης κινείται σε άλλη εποχή πολιτικού πολιτισμού από τη σημερινή.

Συνηθίζεται σε όλες τις εκδηλώσεις παρουσίασης βιβλίων συγγραφέων που είναι πολιτικά στελέχη, να καλούνται ως ομιλητές και να μετέχουν εκπρόσωποι από όλα τα κόμματα ή από τα περισσότερα από αυτά. Έτσι, στην εκδήλωση για το βιβλίο του κ. Αλογοσκούφη μίλησε και ο Γ. Δραγασάκης, στέλεχος, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της Βουλής.

Δεν χρειάζεται επίσης να σημειώσω ότι ο σχολιαστής αγνοεί προφανώς το περιεχόμενο της ομιλίας μου, το οποίο δημοσιεύεται στην προσωπική ιστοσελίδα μου (http://www.evenizelos.gr/) (συγκεκριμένα, εδώ)

Στο τελευταίο όμως μέρος του σχολίου του, φέρομαι να έχω κάποια ανάμιξη με τη δίωξη του κ. Αλογοσκούφη που δεν έγινε, σχετικά με την εμπλοκή του στην υπόθεση Γερμανός.

Επισημαίνω με κατηγορηματικό τρόπο πως πρόκειται για αποκύημα φαντασίας, απολύτως και ενσυνείδητα συκοφαντικό, το οποίο και σας παρακαλώ να αποσύρετε, κάνοντας και τη σχετική επανόρθωση.

Επίσης θεωρώ απολύτως συκοφαντικά και ευτελιστικά για το ΠΑΣΟΚ και την ηγεσία του, τα σχόλια του κ. Στέλιου Ζαφείρη πως δήθεν εκφράστηκαν επιφυλάξεις και ανησυχίες για τη συμμετοχή μου στην παρουσίαση του βιβλίου του κ. Αλογοσκούφη.

Αλίμονο αν ήταν αυτό το επίπεδο της ηγεσίας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. ή αν είχε τέτοιες αντιδράσεις και χρησιμοποιούσε τέτοια μέσα δημόσια έκφρασης των αντιδράσεων της.

Γι’αυτό όμως το θέμα φαντάζομαι ότι θα υπάρξει απάντηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Σας ευχαριστώ,

Ευάγγελος Βενιζέλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ShareThis